TAIDETILA KIVISAVU

Haemme kuvataiteilijaa Galleria Kivisavun kahden viikon mittaiseen kesänäyttelyyn 8.6.–20.6.2024

Taidenäyttelyn avajaisia vietetään 8.6.2024 samanaikaisesti PuuJUMALpuiston avajaisten kanssa. Näyttely on osa Pinsiön taidekesää, mikä tietää runsasta kävijämäärää. Edellisen vuoden vastaava tapahtuma Kivisavussa keräsi kahden viikon aikana peräti 1100 kävijää. Muut Pinsiön taidekesän kohteet ovat Taidehotelli Urkin piilopirtti ja Pinsiön taidepuisto/Runopuisto.

Galleria Kivisavu

Galleria Kivisavu sijaitsee maaseudulla, idyllisessä hirsitalossa. Gallerian pinta-ala on 50 neliötä, jossa on kaunis puolukanpunainen lautalattia. Tila on itsessään tunnelmallinen ja tarjoaa puitteet monentyyppisen taiteen esittelyyn.

Matkaa Tampereen keskustasta suorinta tietä kertyy noin 22 km. Katso sijainti ja reittiohje Googlesta.

Näyttelyvuokraa emme peri ja hyvän näkyvyyden tuottava perusmarkkinointi/-mainonta on taiteilijalle maksutonta. Provisiomme myynnistä on 30 %.


Lähetä hakemus sähköpostilla

Lähetä avoin hakemuksesi 30.4.2024 mennessä sähköpostilla ositteeseen: antilavalonokia.com, ja liitä mukaan kolme mahdollisimman tuoretta teoskuvaa. Kirjaa teoskuviin nimi, koko, tekniikka ja valmistumisvuosi.

Kerro hakemuksessasi miksi haluaisit pitää näyttelysi Kivisavussa ja mikä on ajatuksesi tulevasta kesän näyttelykokonaisuudesta (esim. näyttelyn teema, nimi yms.)

Tiedustelut

Jari Antila, antilavalonokia.com tai puh. 0400 733 288